Op zoek naar dakwerkers in Roeselare voor uw nieuwe huis?

Heb jij onlangs een nieuwe woning gekocht in de omgeving van Roeselare? Zou je graag een investering willen doen om jouw woning energiezuiniger te maken? Of is het dak van je nieuwe woning aan vervanging toe? Dan ben je bij dakwerkers Roeselare aan het juiste adres. Echter kun je de dakwerkers natuurlijk ook gewoon inschakelen als je de uitstraling van jouw dak wilt veranderen zodat het beter bij de rest van het nieuwe huis past. Er is een hele hoop mogelijk wat daken betreft. Lees hieronder snel verder om erachter te komen wat alle verschillende mogelijkheden zijn!

Een energiezuinig dak

Aangezien de energieprijzen steeds hoger worden zijn veel mensen op zoek naar een manier hoe zij hun kosten hierin kunnen verlagen. Een mogelijke oplossing hiervoor is het plaatsen van zonnepanelen. Met zonnepanelen wordt energie opgewekt door de Uv-straling van de zon. Door het plaatsten van zonnepanelen creëer jij dus als het ware je eigen energiebron. Er wordt vaak meer energie gecreëerd door de zon dan je daadwerkelijk verbruikt wat het plaatsten van deze zonnepanelen uiteindelijk vaak rendabel maakt. Houdt er wel rekening mee dat dit een flinke investering kan zijn maar je hebt er wel gegarandeerd profijt bij, zeker met de energieprijzen van nu.

Een dakrenovatie

Daarnaast is er ook nog de optie om een dakrenovatie uit te laten voeren. Dit kun je doen omdat er sprake is van slijtage maar ook zoals eerder genoemd als je de uitstraling van je dak wilt veranderen. Bij een dakrenovatie wordt er als eerste een dak inspectie gedaan om te kijken of er mogelijke lekkages zijn. Daarnaast worden (waar nodig of gewenst) de dakpannen vervangen. Dit kan in alle kleuren, maten en soorten die je maar wenst. Als laatste zal het dak verzegeld worden met een waterafstotende impregnatie zodat in de toekomst mogelijke lekkages beter voorkomen kunnen worden. Nadat de dakrenovatie plaats heeft gevonden ondervind je de voordelen van het minder kans hebben op schimmel en lekkage. En er is nagenoeg geen kans meer op losliggende of versleten dakpannen. Daarnaast zorgt een dakrenovatie er ook voor dat je niet direct verbonden bent aan de kosten van een compleet nieuw dak.

Geplaatst in: Page