Leuke ideeën voor uw uitbouw

Als de ruimte in huis u te krap wordt dan hebben wij de leukste ideeën voor uw uitbouw.

Mancave

Voor mannen is een mancave de ideale plek om even bij te komen met vrienden. De klassieke mancave heeft natuurlijk een bar, een ruime bank en een flinke televisie. Alles moet comfortabel en stoer zijn zodat u en uw vrienden er graag komen. U kunt het gebruiken voor het kijken van sport, of misschien zet u wel een pooltafel neer. Verder kunt u pokeravonden organiseren of samen een online casino bezoeken. Met een mancave wordt u weer gek op uw huis en door een uitbouw te gebruiken, raakt u geen ruimte in huis kwijt.

Hobbykamer

Als u in uw woning geen ruimte heeft voor uw hobby dan is een uitbouw een ideale oplossing. In deze ruimte kunt u onbekommerd uw gang gaan en uw volle aandacht aan uw hobby besteden. Laat uw creativiteit op de vrije loop en laat de stress van het dagelijkse leven van u afglijden. In deze ruimte kunt u lekker met uw handen bezig zijn en mooie dingen creëren. Denk bijvoorbeeld aan schilderen, knutselen, houtwerk, naaien of een instrument bespelen. Als u graag muziek maakt dan kunt u de uitbouw extra goed isoleren, zodat de rest van het huis en de buren geen overlast ervaren.

Wellness ruimte

Het leven wordt steeds drukker en stress wordt vaak benoemd als een van de oorzaken voor diverse ziekten en kwaaltjes. Een wellness ruimte heeft de perfecte sfeer om even achteruit te gaan zitten en te ontspannen. Gebruik daarom uw uitbouw om een rustgevende ruimte te creëren. U kunt de ruimte gebruiken voor activiteiten zoals yoga en meditatie, maar u zou het ook kunnen voorzien van een sauna zodat het helemaal genieten geblazen wordt.

Filmkamer

Een thuisbioscoop is een droom voor velen. Samen met de kinderen of nodig gezelschap uit, een filmkamer zal bij iedereen goed in de smaak vallen. U hoeft slechts een grote bank neer te zetten, of u kunt zelfs bioscoopstoelen aanschaffen. Daarbij kunt u heel gemakkelijk een beamer gebruiken voor het afspelen van films. Hiervoor heeft u alleen een witgeverfde muur of een filmdoek nodig. Maak de filmkamer helemaal compleet met een popcornmachine.

Wintertuin

We maken graag gebruik van onze tuin, maar met het typische Belgische weer komen we vaak goed weer te kort. Voor het ultieme buitengevoel in huis kunt u een wintertuin uitstekend gebruiken. U kunt er diverse planten neerzetten, want de temperatuur en de luchtvochtigheid zijn eenvoudig te regelen in een wintertuin. Een wintertuin is de perfecte ruimte om een boek te lezen of een andere hobby te beoefenen. Een andere mogelijkheid is om de ruimte als eetkamer te gebruiken. Daarnaast zorgt een wintertuin ervoor dat uw woning ruimer lijkt.

Gameruimte

Grijp nu uw kans en tover uw uitbouw om tot een gameruimte. Voor de ruimte kunt u een specifiek thema gebruiken zoals uw favoriete game of u kunt een persoonlijke stijl creëren. Maak de perfecte game setup met een gamestoel, een goed bureau, meerdere monitoren en gekleurde verlichting. Een aantal speakers zorgen tevens voor de ultieme game ervaring in eigen huis.

Fitnessruimte

Naar de sportschool gaan heeft niet altijd voordelen, zo bent u onder andere gebonden aan openingstijden en het kan behoorlijk druk zijn. Een persoonlijke fitnessruimte is daardoor echt een uitkomst, en u kunt het heel gemakkelijk laten maken in een uitbouw. Dagelijkse beweging is behoorlijk belangrijk, slechts dertig minuten beweging per dag kunnen al een groot verschil maken. fitnessapparaten kosten wel wat, maar u kunt over tijd steeds meer apparaten aanschaffen. Daarbij zijn losse gewichten en weerstandsbanden voordelig te verkrijgen. Houd er rekening mee dat een fitnessruimte voldoende licht nodig heeft en tevens een stevige vloer die de zware apparaten goed kan dragen.

 

 

Geplaatst in: Page